fbpx

Kesäboogie tunnelmia, uusi kanttiini ja hyvät tavat

KESÄBOOGIE

OSC:n kauden 2022 suurin hyppytapahtuma Kesäboogie saatiin viime viikolla pakettiin. Tapahtuman aikana hypättiin huimat 656 hyppyä neljästä eri lentokoneesta. Kerhon kokonaishyppymäärä vuoden alusta on nyt 1771.

Koutseina paikalla olivat Leena Väistö, Mauri Väistö, Sami Sucksdorff ja Onni Veitola. Boogieen osallistujat hyppäsivätkin ahkerasti koutsien kanssa, saaden heiltä arvokkaita neuvoja. Oman kaluston lisäksi tapahtumassa oli käytössä Kemin Laskuvarjokerhon kone OH-CHV, sekä Skydive Karjalan OH-SIS (Sissi). Sissistä saatiin kerralla taivaalle jopa 15 hyppääjää, joten hyppytoiminta oli erittäin tehokasta. Eniten hyppyjä hypättiin perjantaina, kun koneesta poistuttiin 193 kertaa. Iso kone mahdollisti myös isompien kuvien tekemisen, joista suurin oli 13-way, mikä hypättiin Emmin sadannen hypyn kunniaksi.

Sunnuntaina tapahtuma päättyi syrjähyppyyn, mikä hypättiin juhlapaikkana toimivan Koitelin Residenssin vieressä olevalle pellolle. Päätösbileiden aikana nautittiin Minarin kokkaama illallinen, saunottiin ja kylvettiin kahdessa paljussa, sekä ihasteltin juhlapaikan terassilta avautuvaa mieletöntä koskimaisemaa seuraavaan päivään asti.

Kesäboogieta pääsee fiilistelemään katselemalla Vesan tekemiä boogievideoita, mitkä löytyvät osoitteesta: https://youtube.com/playlist?list=PLXpJO-K5Wfos18SvULEw9sjGtpfO6afxR

SKYBAR

Kerhon kanttiini on nykyään Skybar. Kanttiinin pyörittämiseen etsittiin pitkään lisää talkooväkeä, mutta koska innokkaita ei oikein tuntunut löytyvän, hallitus päätti ulkoistaa kanttiinin toiminnan. Kanttiinin pyörittäminen kerhon tiloissa toimii jatkossa siis yrittäjävetoisesti, samalla tavalla kuin kerhon tiloissa toimivat kalustomestarit ja omia kursseja pitävät kouluttajat. Skybaria pyörittää toiminimellä Anna Niemelä. Vastuu kanttiinin toiminnasta on nyt selkeästi yhdellä taholla ja näin voidaan varmistaa, että kerholla on toimiva, hyppääjiä palveleva kioski myös jatkossa.

Muutoksen myötä kanttiinin maksuliikenne nykyaikaistuu, ja Skybarin ostokset maksetaan jatkossa MobilePaylla. MobilePaylla maksaminen on helppoa puhelimessa olevan sovelluksen avulla, ja onnistuu joko lukemalla Skybarissa esillä oleva QR-koodi tai käyttämällä lyhytnumeroa 32900.Suurin muutos on piikkivihosta ja käteisestä luopuminen. Piikkivihossa olevat rahat maksetaan hyppääjille takaisin, tai ne voi vaihtoehtoisesti lahjoittaa kerholle (ei Skybarille). Kerholle lahjoitetuilla rajoilla voidaan ostaa tarpeellisia hyödykkeitä, kuten vessapaperia ja peflettejä. Kausikahvin ostaneille on päätetty hyvittää 50% maksetusta summasta (eli 15 €), sillä kaudesta on kulunut noin puolet. Molempia palautuksia voi pyytää Anna Niemelältä.

Huomaa, että piikkivihossa olevia rahoja ei voi käyttää Skybarin tuotteiden maksamiseen, vaan tuotteiden ostaminen onnistuu ainoastaan MobilePaylla.

Muistetaan hyvät käytöstavat

Kerhotoiminnassa emme voi välttyä tilanteilta, joissa jäsenet ovat ovat eri mieltä asioista. Asioista keskustellessa täytyy muistaa, että palautetta annetaan rakentavasti ja myös toisten mielipiteet huomioiden. Me kaikki kyllä osaamme käyttäytyä asiallisesti, ja vain siten voimme ylläpitää hyvää kerhohenkeä. Hyvä käytös koskee myös sähköposti- ja whattsapp -viestejä.

Kerhossa olemme kaikki tasa-arvoisia ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Epäasiallisen käytöksen suhteen kerhon hallituksella on nollatoleranssi – sellaista käytöstä ei suvaita. Mikäli epäasiallista käytöstä esiintyy, otamme asian viipymättä käsittelyyn asian selvittämiseksi. Taannoin kerholla tapahtui tilanne, jossa kerhon jäsen käyttäytyi epäasiallisesti toista jäsentä kohtaan. Tapahtunut käytiin läpi asianosaisten kanssa hyvässä ja rakentavassa hengessä ja lopputuloksena oli sopu asianosaisten kesken.

Muistetaan kaikki, että epäasialliseen käytökseen on puututtava tai siitä on ilmoitettava hallitukselle asian selvittämiseksi. Muuten asia jää roikkumaan, saattaa jopa pahentua ja kiusaaminen jatkuu. Puuttumattomuus tarkoittaa, että antaa hiljaisen hyväksymisen tilanteelle.

Kerhon sihteeriin Mika Kastelliin voi olla huoletta yhteydessä epäasiallisen käytöksen tilanteissa.

Terveisin,

hallitus

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.ouluskydivecenter.fi/uusi/wp-content/uploads/2021/02/etusivu-header-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}