Kesäboogie 2024

Oulussa 26.-30.6.2024

Oulu Skydive Centerin Kesäboogie järjestetään kesäkuun lopussa 26.-30.6.2024.

Tapahtumassa on luvassa rentoa hupihyppäämistä ja myös koutsattuja hyppyjä. Free-koutsina toimii Jukka Siivola, FS-koutsaamisesta vastaa Eija Suvala. Tänä vuonna Kesäboogiessa on myös helikopterilennätystä. Helikopterilennot toteuttaa Copterplus

Tapahtuma huipentuu lauantai-illan bileisiin kerholla!

Lentokoneet

Tänä vuonna Kesäboogien pokat hinataan taivaalle Cessna 182 -koneiden avulla. Kerhon omien koneiden lisäksi apuun saadaan Kemin Laskuvarjokerhon SMA-Diesel OH-CHV.

Image module

Syrjähypyt nallikariin ja muualle

Syrjähypyt ovat olleet kesäboogien kohokohta jo vuosien ajan. Syrjähyppyjä on hypätty Kuivasjärven rantaan, Koiteliin ja Heinäpään jousiammuntaradalle. Joka vuosi on tietenkin hypätty myös Oulun kesän sydämeen – Nallikariin.

Tänä vuonna syrjähyppyjä hypätään useampaan eri paikkaan ja Nallikariinkin hypätään useampana päivänä! Syrjähyppypaikat valitaan siten, että myös tuoreemmat lisenssihyppääjät voivat hypätä joihinkin paikkoihin. Vaikeimmat paikat, ja paikat joissa on yleisöä vaativat tietenkin vähintään C-lisenssin.

Koutsaus

Paras tapa kehittää omia taitoja laskuvarjohyppäämisessä on hypätä yhdessä kouluttajan kanssa. Kesäboogiessa on perinteisesti ollut aina mahdollisuus koutsattuihin hyppyihin. Kesäboogiessa on tällä kertaa koutsausta ainakin Free- ja FS-hyppäämiseen.

Free-kouluttajana toimii Jukka Siivola.

FS-koulutuksesta vastaa Eija Suvala.