fbpx

Tammikuun 2024 tiedote

Tietojärjestelmät ja jäsenmaksut

Työ uuden tietojärjestelmän käyttöön ottamiseksi on käynnissä. Arvioimme, että saamme jäsenten tiedot siirrettyä uuteen järjestelmään lähiviikkojen aikana. Jäsenmaksut tulevat uuden järjestelmän kautta maksettavaksi heti, kun jäsentiedot on saatu siirrettyä. Tiedotamme tästä heti kun tiedot on siirretty ja jäsenmaksut ovat maksettavissa.

Järjestämme koulutusta uuden tietojärjestelmän käyttöön sitten kun jäsentiedot on saatu siirrettyä ja jäsenet voivat kirjautua uuteen järjestelmään. Uudessa järjestelmässä hyppäävä jäsen voi esim. tarkastaa/muuttaa henkilötietojaan, täyttää waiverin ja maksaa jäsen- sekä hyppymaksuja. Manifestin käyttöön järjestetään myös koulutusta niille, jotka pokia aktiivisesti kerholla koneelle kirjaavat. Koulutusta manifestin ja jäsensivujen käyttöön tullaan muutenkin järjestämään kauden aikana aina kun siihen ilmenee tarvetta.

Kerhon vastuuhenkilöt

Syyskokouksessa ja vuoden ensimmäisessä hallituksen kokouksessa tehtiin seuraavia henkilövalintoja vuodelle 2024:

Hallitus

Jarkko Orava, puheenjohtaja, koulutuspäällikkö
Tatu Mikkola, varapuheenjohtaja
Alisa Enberg, sihteeri
Harri Niemelä, rahastonhoitaja
Tomi Korkalainen, apulaiskoulutuspäällikkö, toimitilat
Heli Siekkinen, turvallisuuspäällikkö
Heli Liedes, tiedotusvastaava
Hannu Tervo, lentokoneasiat

Muut toimihenkilöt

Kalustopäällikkö Henrik Erkkilä
Päälentäjä Jari Kemppainen
Lentäjävastaava Tero Kortetmäki
Tandemvastaava Ukko-Pekka Peura

Kauden aikana voidaan tarvittaessa valita muitakin toimihenkilöitä.

Lentokoneet

Lentokoneemme OH-CVE lähti remonttiin kesken hyppykauden 2023 ja konetta ei enää loppukaudesta saatu takaisin käyttöön. Koneeseen piti vaihtaa muutamia osia moottoriin ja työt on nyt saatu suoritettua. Kone talvehtii Ranualla ja se voidaan ottaa käyttöön hyppykauden aloituksessa. Myös vuokrakone OH-EKO on käytössä kaudella 2024.

Kauden aloitus

Hyppykausi avataan tänä vuonna lauantaina 6.4.2024. Oppilaiden täytyy ennen kauden aloitusta osallistua oppilaiden kertaustilaisuuteen. Oppilaskertauksista on lisätietoa myöhemmin tässä tiedotteessa.

Turvallisuuspäivä

Turvallisuuspäivä järjestetään sunnuntaina 24.3.2024 klo 11:00 alkaen. Turvallisuuspäivä on tarkoitettu sekä oppilaille että kelppareille. Turvallisuuspäivässä käymme läpi tärkeitä asioita kauden aloitusta ajatellen sekä toimintamalleja erilaisten vaaratilanteiden varalta. Lisäksi käymme läpi viime vuonna tapahtuneita läheltä piti -tilanteita sekä vaaratilanteita, joita on tapahtunut meillä ja muualla Suomessa. Näistä tilanteista tehdyt turvallisuusilmoitukset ovat oivallisia opinpaikkoja meille kaikille, jolloin voimme oppia muiden virheistä ja välttää tekemästä niitä itse. Turvallisuuspäivässä voit tarkastuttaa waiverin valmiiksi, jolloin se on jo valmiina kauden alkaessa 6.4.

Oppilaskertaukset ja pelonhallintakoulutus

Jokaisen oppilaan tulee suorittaa kertaustilaisuus ennen hyppykauden avaamista. Yhteen kertaustilaisuuteen osallistuminen riittää. Tänä vuonna oppilaskertauksia järjestetään seuraavasti:

Lauantaina 16.3. kello 11:00
Lauantaina 23.3. kello 11:00
Lauantaina 30.3. kello 11:00

Osallistujamäärästä riippuen kertaukseen menee noin 3-4 tuntia. Oppilaskertauksiin ilmoittaudutaan etukäteen. Kannattaa nyt jo laittaa kalenteriin päivämäärä ylös. Ilmoittautumislomake aukeaa myöhemmin.

23.3. oppilaskertauksen jälkeen illalla kello 18.00 järjestetään pelonhallintakoulutus, johon voivat osallistua kaikki jäsenet.

Pakkauskoulutuksia

Kerholla järjestetään pakkauskoulutuksia su 17.3. ja su 31.3. Kellonajoista tiedotamme lähempänä ajankohtaa. Pakkauskoulutukset ovat tarkoitettu oppilaiden lisäksi myös kelppareille. Talvitauon jälkeen varjot on hyvä pakata uusiksi ja palauttaa tuoreeseen muistiin pakkaamiseen liittyvät asiat, jotta kauden aloitus sujuisi mahdollisimman hyvin!

Kerhopäivä

Kerhopäivä järjestetään la 24.2., kellonaika tarkentuu lähempänä. Tule mukaan valmistelemaan kerhoa hyppykauden aloitusta varten, ja keskustelemme myös kerhon ajankohtaisista asioista. Illan päälle sauna lämpenee ja vietetään iltaa yhdessä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.ouluskydivecenter.fi/uusi/wp-content/uploads/2021/02/etusivu-header-scaled.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 250px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}