Miksi valita Oulu Skydive Center?

Pohjois-Suomen aktiivisin laskuvarjokerho

Kerhossamme hypätään yli 4000 laskuvarjohyppyä vuodessa, mikä on eniten hyppyjä koko Pohjois-Suomessa. Hyppykausi alkaa helmi-maaliskuun vaihteessa ja kestää aina lokakuun loppuun saakka. Alkeiskursseja pidämme kesän aikana vähintään kerran kuukaudessa. Hyppytoimintaa kerhossamme on yli satana päivänä kauden aikana, kesällä lähes joka päivä sään salliessa. Meillä pääset hyppäämään juuri silloin kun sinulle sopii.

Oulu Skydive Centerissä toimii aktiivisesti yhteensä kymmenen hyppymestaria tai vapaapudotuskouluttajaa, jotka kouluttavat oppilaita alkeiskurssilla ja sen jälkeen alkavalla hyppyuralla. Toimintakaudella joka viikonloppu ja usein myös arkisin paikalla on vähintään yksi hyppymestari. Meillä harrastamisesi ei pysähdy kouluttajapulaan.

Turvallisuuslähtöinen koulutus ja toiminta

Kurssimme aikana ehdit oppimaan ja harjoittelemaan hyppäämisen alkeet perinpohjaisesti oman oppimistahtisi mukaisesti. Tärkeiden asioiden sisäistäminen luo perustan turvalliselle hyppäämiselle ja helpottaa itsenäistä lentämistä varjon varassa. Toiminnassamme seuraamme jatkuvasti määräyksien muuttumista ja varmistamme, että toimintamme ovat niiden mukaista. Tämä kaikki luo pohjan turvalliselle hyppäämiselle, jolla pyritään minimoimaan lajiin liittyvät riskit.

Oulun paras lentokone ja korkeimmat hypyt

Oulu Skydive Center vie hyppääjiä jopa 4000 metrin korkeuteen! Lentokoneemme on kerhon omistama tyyppihyväksytty Cessna 182, maailmalla yleisimmin laskuvarjohyppykäytössä oleva konetyyppi ja se täyttää lentotoimintaa säätelevät tiukat vaatimukset. Lentokonettamme huolletaan säännöllisesti ilmailuviranomaisen hyväksymässä huolto-organisaatiossa.

Kerhotilat kenttäalueella

Kerhorakennuksemme sijaitsee kenttäalueella aivan hyppääjien laskeutumisalueen vieressä. Harrastaminen kerhossamme on vaivatonta: laskuvarjot pakataan mukavasti sisätiloissa ja lentokoneelle siirtymiseen ei tarvitse autokyytiä. Kerhollemme on helppo saapua, sillä pihalla on riittävästi pysäköintitilaa ja lähin paikallisliikenteen linja-autopysäkki (Lentoasema) sijaitsee vain parin sadan metrin päässä.

Hyppäämistä jo vuodesta 1969

Oulu Skydive Center on perustettu vuonna 1969 ja se on toiminut siitä lähtien yhtäjaksoisesti. Kerhomme onkin yksi Suomen vanhimmista toiminnassa olevista laskuvarjokerhoista. Kerho on vakavarainen ja uuteen kalustoon investoidaan vuosittain. Kerhon pitkät perinteet näkyvät toiminnassamme - turvallisuudesta ei tingitä.